Brenda - Aanbieder namens organisatie & Vrager namens organisatie

Lid sinds: 10 januari 2017

Plaats:
Meppel
Verklaring Omtrent Gedrag
Ja
Even voorstellen:
Ik ben een paar jaar geleden vanuit het hoge Noorden naar de provincie Overijssel verhuisd, waarna ik inmiddels samen met mijn man helemaal mijn plek heb gevonden in het mooie Dalfsen.
Ik ben 1 van de 3 coördinatoren vrijwilligerswerk bij Zorggroep Noorderboog en mag deze baan voor 20 uur in de week invulling geven.
Mijn ervaring:
Van origine ben ik Social Worker waarvoor ik de opleiding heb gedaan aan de Hanzehogeschool in Groningen.
Sinds december 2017 ben ik bij Zorggroep Noorderboog werkzaam als coördinator vrijwilligerswerk. Voorheen had ik een baan bij een zorgorganisatie in Zwolle waar ik ben begonnen in een dagbestedingsfunctie en later ook coördinator vrijwilligers ben geworden.
Binnen Zorggroep Noorderboog neem ik deze taak ook waar voor 4 locaties in Meppel, namelijk; Het Anker, Reggersoord, Kaailanden en De Schiphorst.

 • Deze gebruiker is bekeken door de helpdesk
 • Deze persoon staat ingeschreven op Meppelvoorelkaar
 • Brenda is eerder via deze website geholpen
 • Brenda heeft 2 aanbevelingen ontvangen

 • Profielfoto van Lilian

  Aanbeveling van: Lilian

  Ontvangen op: 17-02-2018
  Brenda is de tijdelijke vervanger voor Roely, dus ik heb nog niet contact met Roely gehad. Het contact tussen Brenda en mij is goed verlopen en ik heb een kort en krachtig intakegesprek met haar gehad. Daarna hebben we nog wat gekletst. Brenda zou ik zeker aanbevelen. Ze is duidelijk en behulpzaam.
 • Profielfoto van Inge

  Aanbeveling van: Inge

  Ontvangen op: 13-05-2017
  Roely heeft me aan passend vrijwilligerswerk geholpen. Ik help nu bij de begeleiding van een handwerkgroepje in Het Anker (van Noorderboog). De manier waarop Noorderboog vrijwilligers aanneemt en met hen omgaat is heel goed!
Brenda
100% profielsterkte
Aangesloten bij:
Zorggroep Noorderboog