Annelies - Aanbieder

Lid sinds: 28 aug. 2021

Plaats:
Berggierslanden (Meppel)
Verklaring Omtrent Gedrag
Ja
Even voorstellen:
Sedert juni 2021 woonachtig in Meppel.
Mijn hobby is koken/fietsen/lezen en tuinieren. Daarnaast hebben wij een hondje en sedert april 2021 ben ik oma van een prachtige kleindochter. Ik heb tot halverwege 2018 gedurende 10 jaar parttime gewerkt als telefoniste/receptie bij een groot slachtafvalverwerkingsbedrijf.
Mijn ervaring:
Daarnaast 7 jaar geleden met een vriendin, n.a.v. vacature St.Sociaal Cultureel Werk, een lunchcafe opgestart met mensen met een beperking, 1x per week, voor gasten (veelal ouderen en mensen met dementie). Hiervoor hebben we sponsors gezocht voor bedrijfskleding/het maken van roosters/lunches bedenken/uitprinten en verspreiden/boodschappen met cliënten samen doen/ruimte aankleden/lunches bereiden/gasten ontvangen en uiteindelijk afrekenen en opruimen. Hierbij hadden wij als vrijwilligster een ondersteunende taak!
Momenteel ben ik sedert 24 april 2022 als vrijwilliger werkzaam bij de Brasserie/Reestoord op de dinsdag- en vrijdagochtend als gastvrouw.
Op 24 oktober, gedurende 18 mnd gastvrouw te zijn geweest 2 ochtenden p.w. bij de brasserie ben ik op zoek naar een nieuwe uitdaging als gastvrouw.

  • Deze gebruiker is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op Meppelvoorelkaar
  • Annelies heeft eerder via deze website geholpen
  • Annelies heeft één bedankje ontvangen

  • Profielfoto van Roely

    Bedankje van: Roely

    Ontvangen op: 11-10-2021
    We zijn heel blij dat Annelies heeft gereageerd op de vacature Brasserie!
Annelies
100% profielsterkte