Direct naar de inhoud van deze pagina

Persoonlijke verhalen

Jezelf vrijwillig en belangeloos inzetten voor anderen is natuurlijk fantastisch, je krijgt er zoveel voor voldoening voor terug. Meppelvoorelkaar is altijd erg blij met persoonlijke verhalen om anderen te inspireren. Heb jij ook een leuke match gevonden en wil je je verhaal graag met ons delen? Neem dan contact met ons op!

Gesinus heeft via Meppelvoorelkaar zijn match gevonden. Ben je nieuwsgierig naar zijn verhaal? Klik dan op de link om het interview met Gesinus te bekijken.

Hieronder een aantal bedankjes van gebruikers:

"Heel fijn dat ik via Meppelvoorelkaar, Rita heb gevonden, die aandacht en tijd aan mijn moeder wil besteden. Wij hebben een gezellige kennismaking gehad en ik hoop dat Rita en mijn moeder leuke en gezellige ontmoetingen tegemoet gaan. Waarvoor hartelijk dank."

"Fijn dat je positief bent over de manier waarop je als nieuwe vrijwilliger bij onze organisatie ontvangen bent. We zijn heel blij met jou!"

"Ik wil Suzan (al is het wat laat) bedanken voor het vertrouwen in mij, toen ze me haar blauwe vestje meegaf, waaraan wat veranderd moest worden. Ze heeft me ook gastvrij ontvangen."

"De vereniging is blij met haar nieuwe bestuurslid!"