Stichting EngelenTafel

Vestigingsplaats
Vught
Telefoon
Toon telefoonnummer
E-mail
Toon e-mailadres
Website
http://www.engelentafel.nl
Omschrijving
EngelenTafel: kerst vieren we samen!

Wij geloven dat samen kerst vieren verbindt en hoop biedt voor de toekomst. Samen kerst vieren is voor een half miljoen mensen in Nederland niet vanzelfsprekend. Wij faciliteren mensen om uit te reiken naar elkaar en om thuis samen kerst te vieren.

De EngelenTafel is een gezellige kersttafel. Bij jou thuis ontvang je een aantal gasten om zo samen kerst te vieren. Op jouw eigen manier. Waarbij een aantal gasten aansluit dat past in jouw eigen omgeving. Samen geniet je van een avond vol mooie verhalen, lekker eten, nieuwe ontmoetingen en gasten die dankbaar zijn daar onderdeel van te zijn.

TafelGids:
Wil jij bijdragen door de EngelenTafel in jouw buurt, dorp, stad op de kaart te zetten en het gedachtengoed uit te dragen? En zo mensen te inspireren om samen kerst te vieren? Een hartverwarmende en dankbare rol! We horen graag van je!

Gastvrouw/gastheer:
Iedereen die geraakt is door dit idee kan meedoen. Voor jou (en je gezin/vrienden) als je mensen een plek aan tafel wilt en kunt bieden. Het vraagt om een aantal stappen ter voorbereiding; doorvoelen hoe het zal zijn om dit bij jou thuis te doen, gasten vinden en uitnodigen, menu samenstellen en koken…. En dan volgt de avond; vol bijzondere ontmoetingen.

Gast aan tafel:
Wil je te gast zijn bij een EngelenTafel; ook dat kan. Geef dan je gegevens door via www.engelentafel.nl en dan kijken we of er in jouw omgeving een plekje aan een kersttafel is.
Logo van Stichting EngelenTafel