Vrijwilligers in gemeente Meppel

Sorteer op:
 • Profielfoto van Cor

  Aanbod van Cor

  Geplaatst door Cor
  ik ben intussen 67 jaar en sinds enkele maanden zonder werk (AOW'er). ik ben jarenlang manager geweest en leiding gegeven aan aan verkoop binnendienst en logistiek alsmede KAM manager. ik wil nu gra... Lees meer
 • Profielfoto van Gerhard

  Aanbod van Gerhard

  Geplaatst door Gerhard
  Ik ben Gerhard, gepensioneerd, graag wil ik mij aanbieden als Grafisch ontwerper vormgever, voor organisaties en verenigingen! Omdat ik alleenstaande ben en mijn tijd goed wil besteden om te helpen... Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 515 hulpaanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats vraag
 • Profielfoto van Willemiek

  Aanbod van Willemiek

  Geplaatst door Willemiek
  Ik vind het super leuk om met mensen om te gaan. En helpen waar nodig is. Ik heb zelf best veel tijd naast mijn baan. Daarom zoek ik nog iets wat ik graag doe. Ik sta voor veel dingen open. Ik hou v... Lees meer
 • Profielfoto van Paula

  Aanbod van Paula

  Geplaatst door Paula
  Zet mij graag in voor de mede mens en dier. Ben behulpzaam kan goed luisteren en kan mij goed verplaatsen in anderen. Heb ervaring met huiselijk geweld, problematiek rondom echtscheidingen en wat dit ... Lees meer
 • Profielfoto van Marc

  Aanbod van Marc

  Geplaatst door Marc
  Ik ben alleen twee maand geleden naar Meppel gekomen vanuit Barcelona. Ik leer nu nog steeds Nederlands and wil andere mensen helpen die in mijne situatie zijn. Ik heb al met vluchtelingen gewerkt in ... Lees meer
 • Profielfoto van Esther

  Aanbod van Esther

  Geplaatst door Esther
  Hallo, ik zit sinds eind vorig jaar in de ziektewet en thuis, mij is geadviseerd om weer een beetje onder de mensen te komen. En daarom dat ik wat vrijwilligerswerk zoek. Ik heb PTSS. Ik voel me de ... Lees meer
 • Profielfoto van Dennis

  Aanbod van Dennis

  Geplaatst door Dennis
  Sinds 15 jaar heb ik diverse leiderschapsrollen kunnen vervullen en de laatste jaren heb ik mij ook beziggehouden met de bedrijfsontwikkeling van een start-up (FinTech). Wie weet kan ik vanuit mijn er... Lees meer
 • Profielfoto van Eva

  Aanbod van Eva

  Geplaatst door Eva
  Als iedereen iets voor elkaar zou doen zou de wereld een stukje mooier worden. Ik ben voorstander van een sociaal leven en een helpende hand bieden waar nodig! Lees meer
 • Profielfoto van Ilse

  Aanbod van Ilse

  Geplaatst door Ilse
  Ik wil graag een helpende hand bieden waar nodig, of dit nu een gesprek is of een boodschap is voor iemand die bijv in deze moeilijke tijd liever niet naar een winkel gaat. In vele opzichten wil ik mi... Lees meer
 • Profielfoto van Jan

  ondersteuning bij bestrijden van eenzaamheid

  Geplaatst door Jan namens project Meppel tegen eenzaamheid
  In Meppel bestaat al sinds 2017 een project "Meppel tegen eenzaamheid"; opgestart met financiële hulp van het aanjaagfonds van de gemeente. Dit project richt zich op het verspreiden van kennis over e... Lees meer

Tip: Plaats zelf een vraag zodat aanbieders je ook kunnen vinden en helpen.