Vrijwilligers in gemeente Meppel

Sorteer op:
 • Profielfoto van Pieter

  Aanbod van Pieter

  Geplaatst door Pieter
  Ik ben graag actief buiten. Zeg maar het wandelclubje voor de vrijdagmiddag. Om mensen ook buiten te krijgen. Lees meer
 • Profielfoto van Arian

  Aanbod van Arian

  Geplaatst door Arian
  Arian (32), vader van dochter van 3 en wonend in Meppel. Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 457 hulpaanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats vraag
 • Profielfoto van Ewa

  Aanbod van Ewa

  Geplaatst door Ewa
  Ik vind het fijn om mensen te helpen. Ben sociaal en actief. Ik ben graag nuttig bezig voor degene die een handje hulp nodig hebben o.a. basis koken, computeren en iPad bedienen. De dagen waarin ik me... Lees meer
 • Profielfoto van Marije

  Aanbod van Marije

  Geplaatst door Marije
  Hoi mijn naam is Marije. Ik ben theaterdocent en ben gedurende de Corona Lock down bij mijn ouders in Meppel en ik wil graag iets betekenen. Heeft/heb u/ jij hulp nodig? Bijvoorbeeld (online) bijles (... Lees meer
 • Profielfoto van Kim

  Aanbod van Kim

  Geplaatst door Kim
  Oproep aan Ria. Heeeeel graag! Ik ben stapelgek op dieren en hondjes. Veel ervaring en heb op dit moment tijd over. Ik zou het superleuk en dankbaar vinden om mw. te mogen helpen en ik kan als het moe... Lees meer
 • Profielfoto van Julia

  Aanbod van Julia

  Geplaatst door Julia
  I am a student in Meppel I come from Austria but I would love give back to this community, especially in times like this. I think that if we work together lending a socially distanced hand we can ov... Lees meer
 • Profielfoto van Suzan

  Gezellig

  Geplaatst door Suzan
  Sportief? Gezellig kletsen/ wandelen/fietsen/op anderhalve meter Lees meer
 • Profielfoto van Jessica

  Aanbod van Jessica

  Geplaatst door Jessica
  Mijn naam is Jessica, 43 jaar en zou graag iets willen bijdragen aan onze maatschappij. Ik ben sociaal, enthousiast en een verbinder. Lees meer
 • Profielfoto van Thijs

  Aanbod van Thijs

  Geplaatst door Thijs
  Mensen die het niet kunnen doen, hebben gewoon de hulp nodig. Ik werk in de supermarkt, waar ik helaas veel oudern langs zie komen die geen hulp (kunnen) krijgen. We doen dit samen, en dus doe ik ook ... Lees meer
 • Profielfoto van Annemiek

  Aanbod van Annemiek

  Geplaatst door Annemiek
  Gewoon er zijn voor elkaar Lees meer
1 ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Tip: Plaats zelf een vraag zodat aanbieders je ook kunnen vinden en helpen.