Vrijwilligers in gemeente Meppel

Sorteer op:
 • Profielfoto van Rianne

  Aanbod van Rianne

  Geplaatst door Rianne
  In onze samenleving leven wij veel te veel individualistisch , en ik zou hier graag verandering in willen brengen. Door een beetje van mijn tijd en vaardigheden uit te lenen, hoop ik een ander te help... Lees meer
 • Profielfoto van Johan

  Aanbod van Johan

  Geplaatst door Johan
  Ik wil graag mensen helpen omdat je daarmee een ander blij kunt maken en er zelf ook voldoening uit kunt halen! Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 515 hulpaanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats vraag
 • Profielfoto van Albert

  Aanbod van Albert

  Geplaatst door Albert
  Eigenlijk zocht ik de vrijwilligersvacature "Meppelvoorelkaar."Het is een vacature bij Algemene Dienstverlening en ik ga op zoek naar mensen die iets ingrijpends hebben meegemaakt. Ik praat met hen on... Lees meer
 • Profielfoto van Sarah

  Aanbod van Sarah

  Geplaatst door Sarah
  I want to help because I would love to meet new people, practice my Dutch and do something good. I am from Germany and I am currently studying in Meppel. I am looking forward to hear from you. :) Lees meer
 • Profielfoto van Rene

  Aanbod van Rene

  Geplaatst door Rene
  Beste, Ik wil graag vrijwilligerswerk doen omdat ik het fijn vind dat andere mensen er beter van worden. Een steuntje in de rug kan op allerlei manieren gerealiseerd worden vandaar dat ik bovenstaand... Lees meer
 • Profielfoto van Joke

  Bezoekers meer dan welkom

  Geplaatst door Joke namens De MensA activeringscentrum
  Wij zijn Activeringscentrum de MensA in Meppel. Wij zijn een groep enthousiaste vrijwilligers die het leuk vinden om samen van allerlei te ondernemen, activiteiten te doen, maar ook gewoon een gezelli... Lees meer
 • Profielfoto van Annemiek

  Aanbod van Annemiek

  Geplaatst door Annemiek
  Wil graag voor iemand wat betekenen wil met mensen omgaan een luisterend oor Heb nog wat uurtjes vrij en dat wil ik graag aan vrijwilligerswerk besteden Lees meer
 • Profielfoto van Patricia

  Aanbod van Patricia

  Geplaatst door Patricia
  Ik kan goed omgaan met kinderen en ouderen Lees meer
 • Profielfoto van Ronald

  Aanbod van ronald

  Geplaatst door Ronald
  Graag zou ik met u in contact willen komen ivm vrijwilligerswerk.Ik ben op het moment zoekende maar vanwege de corona biedt het weinig uitzicht op een baan.Omdat ik niet stil kan zitten en graag iets ... Lees meer
 • Profielfoto van Sander

  Aanbod van sander

  Geplaatst door Sander
  Mijn naam is sander. Namens lunchcafe van Bikkels zijn wij tijdelijk opzoek naar activiteiten voor onze bikkels ivm beperkingen in de horeca door Corona. Wij denken aan boodschappen doen, wandelen m... Lees meer

Tip: Plaats zelf een vraag zodat aanbieders je ook kunnen vinden en helpen.