Vrijwilligers in gemeente Meppel

Sorteer op:
 • Profielfoto van Wim

  Aanbod van Wim

  Geplaatst door Wim
  Mijn naam is Wim en ben nog werkzaam als coach,maar heb tijd over . Dus, heb jij of jullie info nodig mbt het organiseren van zaken, laat het dan weten. Misschien dat ik iets voor jou en/ of jullie ka... Lees meer
 • Profielfoto van Albert

  Aanbod van Albert

  Geplaatst door Albert
  Ik ben met pensioen en heb wat tijd over. Ik vind het leuk om te klussen. Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 455 hulpaanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats vraag
 • Profielfoto van Paul

  Aanbod van Paulus

  Geplaatst door Paul
  Ik ben 65 jaar en ben met pensioen en wil mij graag inzetten voor de gemeenschap in Meppel en omstreken. Lees meer
 • Profielfoto van Savita

  Help with Mathematics

  Geplaatst door Savita
  I am a Mathematics teacher and can help with mathematics struggle of your child. However, I only speak english and can help if the medium of instruction is in english. Lees meer
 • Profielfoto van Paula

  Aanbod van Paula

  Geplaatst door Paula
  Zet mij graag in voor de mede mens en dier. Ben behulpzaam kan goed luisteren en kan mij goed verplaatsen in anderen. Heb ervaring met huiselijk geweld, problematiek rondom echtscheidingen en wat dit ... Lees meer
 • Profielfoto van Carla

  Aanbod van Carla

  Geplaatst door Carla
  Hi, my name is Carla. I recently moved from South Africa to the Netherlands. Although I'm not fluent in Dutch, I can understand quite a bit as my mother tongue – Afrikaans – is a "dochtertaal" of Dutc... Lees meer
 • Profielfoto van Pieter

  Aanbod van Pieter

  Geplaatst door Pieter
  Ik ben graag actief buiten. Zeg maar het wandelclubje voor de vrijdagmiddag. Om mensen ook buiten te krijgen. Lees meer
 • Profielfoto van Arian

  Aanbod van Arian

  Geplaatst door Arian
  Arian (32), vader van dochter van 3 en wonend in Meppel. Lees meer
 • Profielfoto van Ewa

  Aanbod van Ewa

  Geplaatst door Ewa
  Ik vind het fijn om mensen te helpen. Ben sociaal en actief. Ik ben graag nuttig bezig voor degene die een handje hulp nodig hebben o.a. basis koken, computeren en iPad bedienen. De dagen waarin ik me... Lees meer
 • Profielfoto van Marije

  Aanbod van Marije

  Geplaatst door Marije
  Hoi mijn naam is Marije. Ik ben theaterdocent en ben gedurende de Corona Lock down bij mijn ouders in Meppel en ik wil graag iets betekenen. Heeft/heb u/ jij hulp nodig? Bijvoorbeeld (online) bijles (... Lees meer

Tip: Plaats zelf een vraag zodat aanbieders je ook kunnen vinden en helpen.