Vrijwilligers in gemeente Meppel

Sorteer op:
 • Profielfoto van Anne-linde (Lynn)

  Aanbod van Anne-linde (Lynn)

  Geplaatst door Anne-linde (Lynn)
  Een ander helpen vind ik belangrijk, omdat we met alle mensen samen door het leven moeten. Ik vind het leuk om andere mensen blij te maken. Het liefst zou ik met mensen werken, maar als ik met iets an... Lees meer
 • Profielfoto van Arend

  Aanbod van Arend

  Geplaatst door Arend
  Ben al 30 jaar ondersteuner voor mensen. Breed opgeleid en breed inzetbaar. Heb wel sinds kort een puppy waardoor ik iets minder flexibel ben. Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 515 hulpaanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats vraag
 • Profielfoto van Aad

  Aanbod van Aad

  Geplaatst door Aad
  Ik wil graag iets voor anderen betekenen en ben handig. Graag zou ik mensen met klusjes op allerlei vlak willen helpen. Lees meer
 • Profielfoto van Joost

  Aanbod van Joost

  Geplaatst door Joost
  Ruim twee jaar geleden ben ik vanuit het westen naar Nijeveen verhuisd en ben mede hierdoor met vervroegd pensioen gegaan. Omdat ik het fijn vind om nog activiteiten te ontwikkelen en een sociale taak... Lees meer
 • Profielfoto van Yanoula

  Aanbod van Yanoula

  Geplaatst door Yanoula
  Ik ben Mentor op het VMBO Terra in Meppel. Leerlingen in klas 3 en 4 moeten één dag per week stage lopen. Graag wil ik ze helpen een maatschappelijk verantwoorde stage te vinden. Ik hoop op jullie sit... Lees meer
 • Profielfoto van Irene

  Aanbod van Irene

  Geplaatst door Irene
  Ik ben nieuwsgierig naar mensen en hou van hun verhalen en vind het erg leuk om iets te ondernemen met anderen. Dat kan met 1 persoon maar ook met meerdere. Creatief, sociaal maar ook praktisch. Ook h... Lees meer
 • Profielfoto van José

  Aanbod van José

  Geplaatst door José
  Ik zit op dit moment zonder werk. Ik heb jaren op een sportschool als gastvrouw gewerkt. Ik vind het leuk om het mensen naar de zin te maken. Ik mag ook graag koken en creatief bezig zijn Lees meer
 • Profielfoto van Meilof

  Aanbod van Meilof

  Geplaatst door Meilof
  Nou de rest van mijn leven zit ik in de WAO ,maar ben nog wel zo ter hande dat ik nog wel wat klusjes kan doen om mijn vrijetijd naar behore kan besteden . Lees meer
 • Profielfoto van Chris

  Aanbod van Chris

  Geplaatst door Chris
  Ik zoek wat meer sociaal contact in deze raden tijden. Hier geef ik het liefst een praktische invullling aan. Met computers en administratie bijvoorbeeld kan ik wel bijstaan. Lees meer
 • Profielfoto van Gerhard

  Aanbod van Gerhard

  Geplaatst door Gerhard
  Ik ben iemand die graag een ander wil helpen, bv muziek maken. (drum en percussie) En ik hou van dieren, ik ben alleen en voel me soms eenzaam, wil graag wat te doen hebben. Lees meer

Tip: Plaats zelf een vraag zodat aanbieders je ook kunnen vinden en helpen.