Vrijwilligers in gemeente Meppel

Sorteer op:
 • Profielfoto van Wijtze

  Aanbod van Wijtze

  Geplaatst door Wijtze
  Rond 15 jaar heb ik in een grote (interkerkelijke) jeugdsociëteit gestaan, daarna 10 jaar bij de locale omroep en nu is het wellicht tijd voor een volgende vrijwilligers uitdaging. Lees meer
 • Profielfoto van Natalie

  Aanbod van Natalie

  Geplaatst door Natalie
  omdat ik zelf honden heb weet ik hoe belangrijk je dier voor je is. ik wil mensen helpen met het uitlaten van hun hond als ze dat niet zelf kunnen. niet elke dag maar 1 keer in de week een mooie wande... Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 516 hulpaanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats vraag
 • Profielfoto van Quinten

  Aanbod van Quinten

  Geplaatst door Quinten
  Heb veel vrije tijd, ben net nieuwe in Meppel en wil graag mensen leren kennen. En wil naast mijn huidige baan meer voldoening halen uit mijn tijd. Lees meer
 • Profielfoto van Bert

  Aanbod van Bert

  Geplaatst door Bert
  Ik ben gepensioneerd heb tijd over en wil graag wat doen voor de medemens en maatschappij. Lees meer
 • Profielfoto van Jo

  Aanbod van Jo

  Geplaatst door Jo
  I would like to help others in need. I am an open minded person, love to be outside and around other people at all different ages. I love to go for long walks, like to improve my Dutch, like to do all... Lees meer
 • Profielfoto van Mickael

  Aanbod van Mickael

  Geplaatst door Mickael
  Ik zou me graag aanbieden om een eenzame ouder wat gezelschap te bieden. Een kopje koffie drinken of een wandeling door de natuur om zo even te ontsnappen aan die 4 muren die langzaam op u af komen. I... Lees meer
 • Profielfoto van Eleen

  Helpende Handen

  Geplaatst door Eleen namens Welzijn MensenWerk
  Hallo allemaal, Een maand geleden heeft het project Helpende Handen een start gemaakt. Dit is een project wat bestaat uit professionals en studenten die samen werken in creatieve, innovatieve proje... Lees meer
 • Profielfoto van Bart

  Aanbod van Bart

  Geplaatst door Bart
  Ik zou graag wat willen betekenen voor een ander, om hier voldoening uit te halen. Een glimlach te krijgen op iemand anders zijn gezicht maar ook op die van mij ????. Ik ben 20 jaar en heb ervaring me... Lees meer
 • Profielfoto van Piet

  Aanbod van Piet

  Geplaatst door Piet
  Ik ben goed 50 jaar, en moeten stoppen (zzp. 20 jaar beveiliging) met werken door mijn enkel en rugklachten . En zoek nu dus wat afleiding om weer wat bezig te zijn , goed gesprek 1 op 1 ( luisteren... Lees meer
 • Profielfoto van Kim

  Aanbod van Kim

  Geplaatst door Kim
  Ik haal voldoening uit het helpen van anderen, ik vind het mooi en belangrijk om er voor elkaar te zijn! Lees meer

Tip: Plaats zelf een vraag zodat aanbieders je ook kunnen vinden en helpen.