Vrijwilligers in gemeente Meppel

Sorteer op:
 • Profielfoto van Jack

  Aanbod van Jack

  Geplaatst door Jack
  Na mijn hele leven in loondienst en als ZZP’er in de ICT te hebben gewerkt wil ik nu graag mijn kennis en kunde aanbieden aan mensen en verenigingen in de gemeente Meppel. Ik hou van aanpakken, buiten... Lees meer
 • Profielfoto van Piet

  Aanbod van Piet

  Geplaatst door Piet
  Ik ben goed 50 jaar, en moeten stoppen (zzp. 20 jaar beveiliging) met werken door mijn enkel en rugklachten . En zoek nu dus wat afleiding om weer wat bezig te zijn , goed gesprek 1 op 1 ( luisteren... Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 455 hulpaanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats vraag
 • Profielfoto van Albert

  Aanbod van Albert

  Geplaatst door Albert
  Eigenlijk zocht ik de vrijwilligersvacature "Meppelvoorelkaar."Het is een vacature bij Algemene Dienstverlening en ik ga op zoek naar mensen die iets ingrijpends hebben meegemaakt. Ik praat met hen on... Lees meer
 • Profielfoto van Patrick

  Aanbod van Patrick

  Geplaatst door Patrick
  Ik vind het in deze tijd belangrijk dat we elkaar helpen waar nodig. Aangezien ik vanuit huis werk heb ik tijd om af en toe boodschappen te doen of eten te maken. Ook voor een praatje sta ik altijd ... Lees meer
 • Profielfoto van Patricia

  Budgetcoach

  Geplaatst door Patricia
  Hallo, mijn naam is Patricia 46 jaar getrouwd met Rolf en samen hebben we 3 kinderen. In het dagelijks leven ben budgetcoach en werk ik als vrijwillige gastvrouw in de Koeberg. Daarnaast werk ik... Lees meer
 • Profielfoto van Frans

  Boodschappen/bezorghulp

  Geplaatst door Frans namens Cement Coaching & Dagbesteding
  Allereerst wil ik ons even voorstellen, wij zijn Cement ( [website verborgen] ) een organisatie die coaching & dagbesteding biedt aan jongeren die om verschillende redenen buiten de boot zijn gevallen... Lees meer
 • Profielfoto van Aad

  Aanbod van Aad

  Geplaatst door Aad
  Ik wil graag iets voor anderen betekenen en ben handig. Graag zou ik mensen met klusjes op allerlei vlak willen helpen. Lees meer
 • Profielfoto van Natalie

  Aanbod van Natalie

  Geplaatst door Natalie
  omdat ik zelf honden heb weet ik hoe belangrijk je dier voor je is. ik wil mensen helpen met het uitlaten van hun hond als ze dat niet zelf kunnen. niet elke dag maar 1 keer in de week een mooie wande... Lees meer
 • Profielfoto van Anneke

  Aanbod van Anneke

  Geplaatst door Anneke
  Omdat nu hulp nodig voor hen die om welke reden ook niet naar buiten kunnen of durven. Ik zou ook graag geholpen willen worden als dat nodig is. Lees meer
 • Profielfoto van Desiree

  Aanbod van Desiree

  Geplaatst door Desiree
  Ik heb op dit moment geen werk maar, ik maak mij naast het solliciteren graag nuttig voor een ander. Mijn huidige vrijwilligerswerk kan ik momenteel niet uitvoeren in het verpleegtehuis door corona. ... Lees meer

Tip: Plaats zelf een vraag zodat aanbieders je ook kunnen vinden en helpen.