Hoe gebruik je dit platform?

Vind alle antwoorden op je vragen over de werking van dit platform, inclusief handige tips.
Hoe gebruik je dit platform?Profiel of account aanmaken en beheren › De website gebruiken voor mijn organisatie of cliënt

De website gebruiken voor mijn organisatie of cliënt

Je kunt op onze website een hulpvraag, vacature of aanbod plaatsen namens je organisatie. Je kunt dit doen als je: 

  • vraag en/of aanbod wilt plaatsen namens een cliënt (één op één)
  • vraag en/of aanbod wilt plaatsen namens een organisatie. 

Een professioneel account aanmaken 

  1. Je komt op de pagina 'Wie ben je?'. Voor de veiligheid en betrouwbaarheid van de website vragen we je een aantal persoonlijke gegevens in te vullen. Enkel je voornaam en woonplaats zullen openbaar zichtbaar zijn. Als je alle gegevens hebt ingevuld klik dan op 'Volgende stap'.
  2. Je komt op de pagina 'Professionele gegevens'. Je ziet dan als het goed is de naam van jouw organisatie al ingevuld staan. Is dit toch niet jouw organisatie? Pas dan de naam aan. Na het typen van een aantal letters zie je of jouw organisatie al in het systeem voorkomt. Staat jouw organisatie niet in de lijst kies dan onderaan in de lijst voor 'Mijn organisatie staat er niet tussen'. mceclip3.pngVervolgens kun je de organisatie gegevens invullen en een logo. Let nog wel even op de volgende punten:
    - Let op bij het invullen van een website dat je de hele URL incl. http:// invult dus bijvoorbeeld: https://www.nlvoorelkaar.nl/ en niet www.nlvoorelkaar.nl.
    - Bij het invullen van de organisatie is altijd goed om even te bekijken of er meerdere locaties/afdelingen zijn van jullie organisatie. Zo voorkomen we dubbele organisatie. Ben je bijvoorbeeld onderdeel van het Rode Kruis? Kies er dan voor om als organisatienaam: Rode Kruis Breda of Rode Kruis hoofdkantoor in te vullen i.p.v. alleen Rode Kruis.
  3. Je komt op de pagina 'Bevestigen'. Hier vragen we je een wachtwoord in te vullen waarmee je later kan inloggen op jouw persoonlijke account. Ook vragen we je akkoord te gaan met de Algemene voorwaarden en Gedragsregels. Wil je op de hoogte gehouden worden met nieuws en tips van de website? Vink dan ook het onderste vakje aan. Je krijgt dan af en toe een e-mail van ons. Klik onderaan op 'Bevestig je registratie'. Je account is succesvol aangemaakt!
  4. Nu kun je aan de slag met een plaatsen van een hulpvraag of hulpaanbod

Heeft dit artikel je vraag beantwoord?